Gå til hovedinnhold
Havforskningsinstituttet
HI
English
<- Tilbake
Søk
Søk
Søk
Forskning
Forskning
Forskningsdata
Prosjekter
Forskningsgrupper
Sjømatdata
Doktorgrader
Forsknings- og rådgivningsprogram
Havforskning i utviklingsland
Studentsamarbeid
NMDC (Norwegian Marine Data Centre)
Rådgivning
Rådgivning
Kvoteråd
Trygg sjømat
Akvakultur
Forvaltningsplaner
Kunnskapsveileder for marine naturverdier og tiltak i kystsonen
Faglig utvalg for ressursforskning (FUR)
Bestandsoversikt
Publikasjoner
Publikasjoner
Rapport fra havforskningen
Brosjyrer
IMR–PINRO
Toktrapporter
Temasider
Temasider
Arter
Sjømat
Akvakultur
Hav og kyst
Tokt og felt
Tokt og felt
Nasjonalt toktprogram
Rederiavdelingen
Fartøyene våre
Referanseflåten
Hav, kyst og fjord
Havforskningsinstituttets ulike tokt
Lab og stasjoner
Lab og stasjoner
Forskningsstasjonen Austevoll
Forskningsstasjonen Flødevigen
Forskningsstasjonen Matre
Forskningsstasjonen Tromsø
Lab Austevoll
Lab Flødevigen
Lab Matre
Lab Tromsø
Om oss
Om oss
Ansatte
Kontaktinformasjon
Pressekontakt
Arrangementer
Ledige stillinger
Funnet en uvanlig eller merket fisk?
Organisasjonen
Biblioteket
Innkjøp
Postjournal
Årsrapporter
Miljøfyrtårn
Tilgjengelighetserklæring for hi.no
Handlingsplan for mangfold
Havforskningsakademiet
View page in English
Hjem
Rapporter
NOT CACHED
Rapporter
Søk etter rapporter
Søk
Vis filtrering
Skjul filtrering
Serie
Rapport fra havforskningen
Fisken og havet
IMR-PINRO
Toktrapport
Faste rapporter
Overvåking lakselus
Risikorapport norsk fiskeoppdrett
Kunnskapsstatus til risikorapport
Rømt oppdrettslaks i vassdrag
Overvåkingsgruppens rapporter
Overvåking sjømat
År
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
Tema: Sjømat og helse
Fjern valg/filter
Resultat: (4)
Rapport fra havforskningen 2022-25
MILJØGIFTER I FISK OG FISKEVARER 2021
06.09.2022
Bente Nilsen,
Martin Wiech og
Monica Sanden (HI)
Rapport fra havforskningen 2019-25
Analyser av saltinnhold i utvalgte matvarer i Norge 2014-2018
14.06.2019
Lisbeth Dahl,
Edel Erdal,
Marita Eide Kristoffersen,
Marian Kjellevold (HI),
Ellen Kielland (Mattilsynet) og
Anne Kathrine Owren Aarum og Britt Lande (Helsedirektoratet).
Rapport fra havforskningen 8-2018
Kvikksølvinnhold i fisk og annen sjømat ved vraket av U-864 vest av Fedje (Rapport fra Havforskningen nr. 8-2018)
10.04.2018
Rapport fra havforskningen 10-2018
Kartlegging av antibiotikaresistente bakteriar i marine skjel (Rapport fra havforskningen nr.10-2018)
23.03.2018