Gå til hovedinnhold

Doktorgrader

Oversikt over doktorgradsdisputaser ved Havforskningsinstituttet.

Resultat: (7)



labmus

Proteinkjelda bestemmer utvikling av fedme

Kristin Røen Fauske disputerer fredag 26. oktober 2018 for ph.d.-graden ved Universitetet i Bergen med avhandlinga: «Nutritional properties of protein sources on diet-induced obesity, hepatic lipid accumulation, and fatty acid composition in mice». 



hi 032926

Torskens livshistorie meislet i stein

Christian Irgens disputerer mandag 27. august 2018 for ph.d.-graden ved Universitetet i Bergen med avhandlingen "Otolith structure as indicator of key life history events in Atlantic cod (Gadus morhua)".



krabbe es3 2483

Kadmium i taskekrabbe - Noe nytt fra nord?

Martin Wiech disputerer 23.05.18 for ph.d.-graden ved Universitetet i Bergen med avhandlingen Cadmium in Brown Crab Cancer pagurus in Norwegian Waters.



okosystem barentshavet

Dypere forståelse av klimaendringer i nordlige Barentshavet

Sigrid Lind disputerer 9. mai 2018 for ph.d.-graden ved Universitetet i Bergen med avhandlingen «The northern Barents Sea during 1970–2016: From seabed to surface in the Arctic warming hotspot».



sampling herring

Populasjonsstruktur og dynamikk i sild

Florian Berg disputerer for ph.d.-graden ved Universitetet i Bergen fredag 4. mai 2018 med avhandlingen: “Population structure and dynamics of Atlantic herring - A case study of herring inhabiting marginal habitats in Landvikvannet and its vicinity”.



dsc 3405

Det komplekse samspillet mellom fisk og trål

Melanie Underwood disputerer tirsdag 10. april 2018 for ph.d.-graden ved Universitetet i Bergen med avhandlingen "Understanding interactions between fish and trawl gear in order to improve catching efficiency and scientific sampling, with focus on methodological challenges".



anne catrin adam 1

Kan diettens fettsammensetning påvirke neste generasjon?

Anne-Catrin Adam disputerer onsdag 14. mars 2018 for ph.d.-graden ved Universitetet i Bergen med avhandlingen «Investigating the metabolic, transcriptomic and DNA methylation signatures of high dietary arachidonic acid in zebrafish – Epigenetic and transcriptional effects in the next generation».