NIFES og UiT er partnere i Arctic Frontiers, og arrangerte sammen et sidearrangement under konferansen med temaet «Sustainable seafood for healthy diets and improved nutrition».
Rektor Anne Husebekk ved UiT ønsket velkommen og fiskeriminister Per Sandberg åpnet arrangementet med å vise til at Norge har påtatt seg et ansvar for å løfte frem fisk og annen sjømat i relasjon til mat og ernæringssikkerhet i et globalt perspektiv. Foredragsholdere fra FN Verdens matvareorgansisasjon (FAO), NFH/BFE, NIFES, Havforskningsinstituttet, Bellona og Fiskeridirektoratet bidro med flotte foredrag og viktig kunnskap som vi vil ta med oss videre.
Arrangementet ble avsluttet med en paneldebatt, samt en oppsummering ved NIFES-direktør Ole Arve Misund.
Her kan du se foredragene som ble holdt:
Filer til nedlasting
-
Jogeir Toppe FAO_Arctic Frontiers_2017
3116 kB -
Hemre GI and Elvevoll EO_Nutrients from fish to the world population_Arctic Frontiers_2017
2994 kB -
Geir Huse_Arctic Frontiers_2017
6030 kB -
Thorbjørn Thorvik_Arctic frontiers_2017
1114 kB -
Sustainable Seafood for healty Diets and improved Nutrition_concluding remarks_OleArveMisund
20 kB -
Final program side event_Arctic Frontiers 2017
20 kB