Gå til hovedinnhold

NIFES på årets Aqua Nor


img9849

Rune Waagbø (f.v.), Tanja Kôgel, Gro-Ingunn Hemre, Veronica Nagelsen, Marita Kristoffersen, Josef Rasinger, Nini Sissener, Øystein Sæle og Charlotte Muri skal representere NIFES på Aqua Nor 2017, i tillegg til Bergitte Reiersen, som ikke var til stede da bildet ble tatt. Foto: NIFES

Ønsker du å lære mer om det NIFES jobber med? Kom innom stand A2-636 på Aqua Nor og slå av en prat med representantene våre.

Havbruksmessen Aqua Nor arrangeres annethvert år i Trondheim, og er en viktig nasjonal og internasjonal møteplass for næring, forskning og forvaltning. Under Aqua Nor arrangeres det faglige seminarer, konferanser, presentasjoner, foredrag og debatter for de besøkende. I år åpner messen tirsdag 15. august og avsluttes fredag 18. august.

Det siste fra forskning og utvikling er en viktig del av messen, og på standen til NIFES kan du lære mer om forskningen innen fiskeernæring og trygg og sunn sjømat ved instituttet. Du kan også delta på en uhøytidelig quiz og teste kunnskapen din om sjømat. Du finner oss i Hall A2 på plass A2-636.

Onsdag 16.august arrangerer NIFES og Havforskningsinstituttet et mini-seminar om lakselus (kl.09-12 på Rica Nidelven). Se programmet og meld deg på her.