Dato | 21. august 2019 09:00 - 11:00 |
---|---|
Sted | Scandic Nidelven, Trondheim |
Havforskningsinstituttet har sett på hvilke muligheter vi har for å produsere både sjømat og annen biomasse langs den lange og spennende kystlinjen vår. Hovedbudskapet er at vi må gå lavere ned i næringskjeden. Dette vil først og fremst si at vi må vurdere dyrking av tang og tare, blåskjell og andre organismer som lever av å filtrere havet. For å lykkes er det mange utfordringer. På dette frokostmøtet får du dypere innsikt i hvordan vi sammen kan få til nye, bærekraftige og lønnsomme løsninger.
På programmet:
Hvordan kan Norge bidra med mer mat fra havet – forskningsdirektør Karin Kroon Boxaspen
Trang til tang? Både fisk og folk kan spise mer skjell og tang – seniorforsker Tore Strohmeier
Fisk er mer enn laks! Også i akvakultur – seniorforsker Birgitta Norberg
Pause med smakebiter fra havet
Ny æra med marine fôrmidler – forskningssjef Erik-Jan Lock
Velkommen!
Du kan også besøke oss på vår stand nr. A-130 som er en del av Forskningstoret på messeområdet.
Publisert: 05.07.2019 Oppdatert: 13.08.2019