Gå til hovedinnhold

Kveitesmaking med Michelin-kokk Christopher Haatuft


Foto-kollasj av Haatuft, Sæle, og oppdrettskveite

Bli med på smakstest av oppdrettskveite sammen med HI-forskere og stjernekokk Christopher Haatuft.

Fotograf: Havforskningsinstituttet
Dato 16. november 2022 17:00 - 18:00
Sted Damsgård restaurant, Damsgårdsveien 62, 5058 Bergen

Hva smaker oppdrettskveite som har fått forskjellig fôr?

 

Vi har forsket på hvilket fôr oppdrettskveite liker best. På instituttets forskningsstasjon i Austevoll har omtrent 2000 kveiter fått forskjellige typer fôr i ett år.

Målet har vært å finne ut hvilke ernæringsbehov oppdrettskveite har, og hvilken type fôr som gjør at fisken vokser best mulig og har det bra.

Nå lurer vi på om forskjellige typer fôr betyr noe for hva fisken smaker?

Havforskningsinstituttet og Michelin-kokk Christopher Haatuft inviterer til gratis smakstest på Damsgård restaurant.

Førstemann til mølla!

OPPDATERING: DET HAR SKJEDD EN FEIL MED EPOST-BEKREFTELSER TIL PÅMELDTE. HVIS DU FIKK SENDT INN SKJEMAET ER DU PÅMELDT ARRANGEMENTET.

ARRANGEMENTET ER NÅ DESVERRE FULLT PÅMELDT.

Meld deg på her.