Dato | 16. april 2024 19:00 - 20:00 |
---|---|
Sted | Statsraaden Bar & Reception, Bradbenken 2, Bergen |
«Ultraprosessert» er den nye flåtten. Storfe slipper ut gass. I fjordene tar merdene stor plass. Kostråd-debatten raser. Forbrukerne tenker grønt, men handler sukkersøtt.
I mylderet av dietter, faste og trender: Hva skal man tro på og hvem skal man lytte til? Vi tar et dypdykk inn i forskningen – med sjømat og bærekraftig matproduksjon som sentrale stikkord.
Vi diskuterer hvordan vi forsker på «sunnhet», veien mot nye kostråd og paradokset med hvordan den sunne maten vi trenger produseres. Vi ønsker en inkluderende samtale med lave skuldre, og det blir satt av god tid til spørsmål fra salen denne kvelden.
Paneldebatten vil ledes av Stine Hommedal, senior kommunikasjonsrådgiver ved Havforskningsinstituttet.
På Statsraaden Bar & Reception (Bradbenken 2), tirsdag 16. april kl. 19:00-20:00.
Arrangementet er en del av One Ocean Week 2024.
Publisert: 03.04.2024 Oppdatert: 15.04.2024