Dato | 11. mars 2024 - 12. mars 2024 10:00 - 16:00 |
---|---|
Sted | Grand Hotel Terminus i Bergen |
Det norske fiskeernæringsseminaret blir arrangert annet hvert år og ønsker å være en arena for å kommunisere det siste innen forskning og legge til rette for god dialog mellom aktører innen fiskeernæring og oppdrett i Norge.
Vi inviterer til tre sesjoner:
1) Bærekraftige fôrråvarer
2) Ernæring: opptak, behov og mekanismer
3) Helse og velferd
Fôr for bærekraftig fremtid inkluderer ulike aspekt innen fôrsikkerhet, nye råvarer, klimafotavtrykk, tilgang og opptak av næringsstoff, ernæringsbehov under moderne produksjonsbetingelser, genetikk, samt ernæringsstatus og mekanismer som påvirker artenes spesifikke vekst, helse og velferdsparameter.
Formålet med seminaret er at vi sammen fokuserer på ulike aspekt innen fiskeernæring som kan bidra til økt akvakulturproduksjon via tjenlige fôrråvarer, god ernæringspraksis, samt forebygge sykdom og dødelighet.
Sett av dagene i kalenderen!
Send inn ditt abstrakt her. Frist: 15. januar 2024.
Mer informasjon om foredragsholdere, program, påmelding og innsending av sammendrag vil komme straks. Konferansespråket er norsk, men sammendrag og presentasjoner kan være på engelsk.
Informasjon og skjema for påmelding kommer straks.
Vi har reservert noen hotellrom ved Grand Hotel Terminus til avtalepris. For å benytte deg av dette, ring hotellet på tlf. 55 21 52 00 eller send en e-post til resepsjon@grandterminus.no og oppgi bookingkode 4082504. Frist for bestilling er 1. februar 2024.
Publisert: 09.11.2023 Oppdatert: 10.11.2023