Gå til hovedinnhold

Nyheter

Tema: Sjømat og helse Fjern filter

Resultat: (64) Viser 61 - 64



Analyserer plantemelk på laboratoriet

Lite jod i plantebasert melk

16.06.2021

En ny studie viser at plantemelk inneholder svært lite jod sammenliknet med kumelk. Unntaket er noen typer havremelk som er tilsatt jod.



Amalie Moxness Reksten holder en plysj-laks i en hage

Amalie skal forsvare HIs ære på Forsker Grand Prix

28.09.2021

Stipendiat Amalie Moxness Reksten forsker på næringsstoffer i norsk sjømat. Nå er hun klar for Forsker Grand Prix.



Fem personar står og samtalar på scenen.

Kvifor et vi ikkje meir sjømat?

16.11.2021

Dette var tema då Havforskingsinstituttet og havforskingsdirektør Sissel Rogne inviterte til «Den blå timen» på Litteraturhuset i Bergen måndag kveld.



fiskemiddag med ris og gulerøtter
kronikk

Verden får ikke nok av fisk fra Norge. Men hva med oss selv?

24.08.2023

Debattinnlegg i Aftenposten 17.08.23: Om vi skal spise mindre kjøtt, hva skal vi da spise?