Gå til hovedinnhold

Februar

Resultat: (4)



laks lysverket

Denne laksen har spist insekter

28.02.2018

I går tilberedte kjendiskokk Christopher Haatuft en helt ny type laks i restauranten. Laksen har nemlig fått et fôr der fiskemelet er byttet ut med insektmel.



Oppdrettslaks

Lus og rømt oppdrettsfisk er de største miljøutfordringene

20.02.2018

De største risikoene for miljøet innen norsk fiskeoppdrett er også i år lakselus og rømt fisk, men det er også betydelige utfordringer med fiskevelferd og dødelighet. Dette kommer fram i Havforskningsinstituttet sin årlige risikorapport om norsk fiskeoppdrett.



Bilde av oppdrettsanlegg. Fjell med snø på toppene i bakgrunnen.

Frokostmøte: Ny risikorapport for norsk fiskeoppdrett

08.02.2018

Havforskningsinstituttet inviterer til frokostmøte i forbindelse med at Risikorapporten for norsk fiskeoppdrett 2018 blir publisert.



bilde2 film

HI lanserer: Infopakke om havbruk

01.02.2018

Med film, tekst og bilder følger vi forskerne i «jakta på fakta» om havbruket. Bestill infopakken gratis fra HI på nett!